Do III Międzynarodowego Zlotu CABRIO POLAND 2018:

Press kit 2017

II Międzynarodowy Zlot CABRIO POLAND 2017 to najważniejsza impreza dla miłośników Cabrio i motoryzacji z całego świata. Już 5 i 6 sierpnia na Stadionie Miejskim w Gnieźnie będziemy wspólnie świętować i wymieniać się doświadczeniami związanymi z Cabrio! Przed nami druga edycja tego jedynego w swoim rodzaju, wyjątkowego w skali europejskiej wydarzenia, dedykowanego nie tylko dla tych, którzy kochają wiatr we włosach i wiedzą, co to znaczy wolność, jaką daje otwarty podczas jazdy samochodem dach. Zlotowi towarzyszyć będzie szereg integralnych wydarzeń takich jak: Impreza Integracyjna w Olandii, Rajd Pełen Tajemnic z Olandii do Gniezna, Food and Beer Festival, Klasyczna Sobota, skupiająca się głównie wokół klasycznych, unikatowych aut Cabrio, strefa EXPO z licznymi niespodziankami oraz koncert zespołu Blue Café.
Punktem kulminacyjnym imprezy będzie wspólne bicie rekordu w ilości równocześnie otwierających dachy aut przy akompaniamencie muzyki AC/DC. Zlot uwieńczy barwna Parada Cabrio, która przejedzie ulicami Gniezna. Poniżej dołączamy materiały promocyjne związane z II Międzynarodowym Zlotem CABRIO POLAND 2017. Po kliknięciu w daną miniaturę pliku możliwe będzie jego pobranie.

Oficjalny plakat zlotu:

Grafiki wizerunkowe przeznaczone do publikacji:

Logotyp - różne wersje:

Logotyp pełna karta znaku - materiały do pobrania:

Logotypy patronów honorowych:

Logotypy partnerów Zlotu:

Logotypy patronów medialnych Zlotu:

Informacje prasowe: