Do III Międzynarodowego Zlotu CABRIO POLAND 2018:

Press kit 2016

I Międzynarodowy Zlot CABRIO POLAND 2016 to organizowana w Gnieźnie – pierwszej stolicy Polski, impreza dla fanów cabrioletów i motoryzacji z całego świata. Już 6-7 sierpnia będziemy wspólnie świętować i wymieniać się doświadczeniami związanymi z cabrio.

Jest to pierwsze takie wydarzenie na skalę europejską, dedykowane nie tylko dla tych, którzy kochają wiatr we włosach podczas jazdy kabrioletem. Towarzyszyć mu będzie wiele rozmaitych atrakcji, m.in.: Rajd „1050” szlakiem pierwszych Piastów, Strefa Expo z licznymi niespodziankami, czy Kino Samochodowe, które dostarczy niezapomnianych wrażeń. Nie zabraknie również pysznego jedzenia serwowanego podczas Festiwalu Food Trucków, a uwieńczeniem imprezy będzie wspólna próba zapisania się na kartach Księgi Rekordów!

Poniżej dołączamy materiały promocyjne związane z I Międzynarodowym Zlotem Cabrio Poland 2016. Po kliknięciu w daną miniaturę pliku możliwe będzie jej pobranie.

Oficjalny plakat zlotu:

Grafiki wizerunkowe przeznaczone do publikacji:

Logotyp - różne wersje:

Grafika reklamowa - zaproszenie do udziału w Zlocie:

Informacje prasowe: